Soms is er meer aan de hand dan alleen een zwakke spijsvertering of verkeerde voedingsgewoonten. Het kan dan zijn dat een aangepast dieet en acupunctuur onvoldoende helpen. Dan zou een voedsel intolerantie test bij Pro Health uitkomst kunnen bieden.

Voedselovergevoeligheden kunnen tot allerlei klachten leiden:

  • Gastro-intestinale aandoeningen zoals een opgeblazen gevoel, obstipatie, diarree, misselijkheid, ziekte van Crohn, Prikkelbaar Darm Syndroom (PDS)
  • Hoofdpijn/migraine, obesitas, chronische gewichtsproblemen
  • Atopische huidproblemen zoals bijvoorbeeld psoriasis, eczeem

Als je de test via mijn praktijk aanvraagt, hoef je hierover geen 21% btw te betalen. De test wordt in de meeste gevallen niet vergoed. Kijk eens op www.prohealth.nl

Wat anderen zeggen over Oost West Praktijk

“Ik had veel last van slapeloosheid als gevolg van mijn ADHD, ik sliep max. 3 uur per nacht. Marieke heeft kennis van haar vak en kan deze ook goed overbrengen. Ze heeft mij goede persoonlijke voedingsadviezen gegeven. Haar adviezen geven inzicht zijn motiverend en uitvoerbaar. Na een aantal weken bepaalde voeding vermeden te hebben ging ik steeds beter slapen. Ik slaap inmiddels goed en voel me veel rustiger. Ik ben zelfs begonnen met yoga, iets waar ik vroeger alleen maar onrustiger van werd. Ik ga het steeds leuker vinden en kan me steeds makkelijker ontspannen. Mijn ritme is ook veranderd. Ik ging vroeger veel te laat naar bed omdat ik niet kon stoppen maar het lukt me nu steeds beter om los te laten en op tijd te gaan slapen. Haar behandelingen en Marieke zelf geven je energie. Ik ga altijd met een ontspannen en positief gevoel naar huis!”.

I v.d. A