Volgens de Traditionele Chinese Geneeswijzen (TCG) zijn emoties de belangrijkste oorzaak van ziekte. De emoties zijn gekoppeld aan de meridianen en organen.

Met acupunctuur kun je dan ook heel goed de emoties en psyche behandelen. Als aanvulling op acupunctuur kan ik je ook Emotional Freedom Technique (EFT)/ Tapping leren. Dit is een eenvoudige zelfhulpmethode die zijn oorsprong vindt in de meridiaan therapie. Door via een protocol op specifieke acupunctuurpunten te kloppen komen de vastzittende emoties en gestagneerde energie weer op gang.

Wat anderen zeggen over Oost West Praktijk

“Marieke is ten eerste een heel vrolijk, deskundig, warm en toegewijd mens, maar haar acupunctuur behandelingen in combinatie met cupping, voedingsadviezen, ademhalingsoefeningen- en meditaties zijn ook geweldig. Ze heeft mij erg geholpen met slaapproblemen, ontstressen, hoofdpijn en oorsuizen. Ik raad haar iedereen aan.”

Mascha E.

“Marieke is een deskundig acupuncturiste, en geeft tevens waardevolle voedingsadviezen, die mij goed geholpen hebben. Naast de acupunctuur behandeling geeft ze ook ademhalingsoefeningen om mijn stress ook op die manier aan te pakken”.

M.B. te Amsterdam