Deze tijd en maatschappij vraagt veel van ons en het is denk ik nu belangrijker dan ooit om goed voor jezelf te kunnen zorgen. Daarmee vergroot je je draagkracht en levensgeluk. Langdurige stress en emoties zijn de grootste ziekteveroorzakers en dragen altijd bij aan het proces van ziek worden.

Voor een duurzaam herstel is het dan ook heel belangrijk om te leren lichaam en geest te ontspannen. Daarom bied ik tijdens een consult altijd één of meerdere van de volgende technieken aan: cupping, ademhalings-, meditatie of ontspanningsoefeningen, EFT/ Tapping of Hartcoherentie aan. Het is fijn om één of meerdere van deze technieken te leren om zo je zelfzorg-pakket uit te breiden.

Ontspanningsoefeningen

Vanuit mijn achtergrond als yogadocent kan ik je begeleiden naar een goede manier van ademen.

Over Oefeningen

Cupping

Het is een techniek om spierspanning te verminderen en afvalstoffen te verwijderen die zich in het lichaam hebben opgehoopt.

Over Cupping

EFT /Tapping

Door op specifieke acupunctuurpunten te kloppen komen de vastzittende emoties en gestagneerde energie weer op gang.

Over Tapping

Hartcoherentie

De sensor meet je hartritme en de app geeft je aanwijzingen hoe je je hartritme en je adem op elkaar af kan stemmen.

Over Hartcoherentie

Wat anderen zeggen over Oost West Praktijk

“Ik had erg veel last van klachten voortkomende uit de overgang. Zoals slapeloosheid, lusteloosheid en opvliegers. Al na een paar sessies is m’n hele lijf tot rust gekomen, voel ik een enorme toename van energie en zijn de opvliegers totaal verdwenen! Ook kreeg ik een lijstje met praktische tips en adviezen op het gebied van voeding, door Marieke naar aanleiding van mijn gestel opgesteld.  Ik hou mezelf nu op peil en onder controle door met deze lijst aan de slag te gaan en door met een zekere regelmaat een behandeling te ondergaan. Ik voel me heel erg goed en zeker en kan met een gerust hart, lichaam en geest deze periode aan. Dankzij de zachte maar sterke en onderzoekende steun van Marieke. Raad haar ontzettend aan”.


Eva van Ettekoven