Door covid-19 ben ik gaan denken over online consulten. Dat is in tijden van pandemie noodzakelijk, maar kan ook in de toekomst heel praktisch zijn. Bijvoorbeeld als je wat verder weg woont of om welke reden dan ook je huis niet kan of wil verlaten.

Mijn praktijk is gespecialiseerd op het gebied van voeding, ademhaling en ontspanning. Adviezen m.b.t. voeding en lifestyle zijn een belangrijk onderdeel van mijn behandelingen. Dat kan ook prima online. Via een beveiligde verbinding kunnen we beeldbellen en kan ik naar je tong kijken om je energetische status te bepalen. We kunnen samen EFT of acupressuur doen en daarna een meditatie of ademhalingsoefening afgestemd op jouw behoefte op dit moment. Na afloop krijg je een audio bestand van de oefening en een mail met adviezen. 

Contact

Wat anderen zeggen over Oost West Praktijk

“Marieke is een aandachtige behandelaar. Ze kan goed luisteren, zich in je verplaatsen en heeft een goede intuïtie.  In combinatie met haar vakkennis maakt dat, dat ze in mijn ervaring precies de juiste naalden weet te zetten om het zelf-genezend vermogen van mijn lichaam aan te spreken. De behandelingen werken en ook heb ik nieuwe inzichten in mijzelf en mijn leven gekregen door onze gesprekken samen. Marieke biedt een veilige ruimte waarin de cliënt er helemaal mag zijn, juist ook de kwetsbare kant. Ze is zacht en toch scherpzinnig. Met haar kennis van psychologie en lichaamswerk heeft ze veel deskundigheid in huis. Na onze behandelingen voel ik me ontspannen en toch opgeladen. Dank je wel Marieke! “

Femke Wijdekop 

“Ik ervaar Marieke als een zeer prettig, gedreven en uiterst capabele therapeut, die werkelijke aandacht heeft voor je problemen.Wat ik als erg fijn ervaar, is dat wanneer het moment om een andere oplossing vraagt, zij makkelijk in die stroom kan stappen, omdat ze veel body of knowledge heeft op velerlei gebieden van het leven. Daarnaast is Marieke empatisch en heeft ze altijd het beste voor. Doordat ze theoretisch ook goed onderlegd is, maakt dat ze keuzes maakt waar de energie op dat moment om vraagt. De veiligheid die zij hiermee biedt, is voor mij uiterst belangrijk”.

Yamilé

“Marieke is een zeer betrokken, natuurlijk geïnteresseerde en breed ontwikkelde acupuncturist. Door deze mix van kwaliteiten wordt een totaalplaatje gecreëerd waardoor niet enkel zwakke punten worden ondersteund met een behandeling, maar ook juist de oorsprong van problemen duidelijk worden. In relatief korte tijd hebben we enorme stappen kunnen maken, zeer dankbaar!”

Thomas

Marieke is  gedreven en uiterst capabel. Ze heeft werkelijke aandacht voor je en de  veiligheid die zij biedt, is voor mij belangrijk. Doordat ze goed kan luisteren en over veel kennis bezit op verschillende vlakken weet ze iedere keer een juiste behandeling te bieden of door te zoeken naar nog een betere manier die veel ontspanning biedt, energie geeft en helend is voor geest en lichaam. Ze geeft persoonlijke voedingsadviezen en meer waardoor ik nieuwe inzichten kreeg en me in korte tijd beter voelde. Dank Marieke!


Marty de Jong