Het voordeel van een pakket is dat je gericht voor een bepaalde tijd aan een bepaalde klacht werkt. Je committeert je waardoor er continuïteit ontstaat. Dit komt het effect van de behandeling ten goede. Bovendien krijg je een gereduceerd tarief!

Voorwaarden voor de pakketten:

 • Je hebt al de intake bij me gedaan zodat ik voldoende informatie heb.
 • Alle pakketten moeten binnen het kalenderjaar opgemaakt worden.
 • Een pakket betaal je vooraf, gespreide betaling over 3 maanden is mogelijk.
 • De facturen krijg je per behandeldatum voor vergoeding door de verzekeraar.

‘Tienrittenkaart’

Soms blijkt dat er geen behoefte is aan een curatief traject waarbij gestreefd wordt naar vermindering of opheffen van de klachten. Misschien wil je gewoon goed voor jezelf zorgen en klachten in de toekomst voorkomen? Misschien heb je alleen behoefte aan ontspanning of meer energie? Dan kun je bij mij terecht voor een consult van 45 minuten. Ik voel dan geen pols en kijk niet naar je tong en geef ook geen adviezen mee. Je komt lekker tot rust en gaat opgeladen weer weg.

Kosten: € 425,- voor 10 sessies (€ 42,50,- per 45 min.)

‘Slank en energiek’

Wist je dat afvallen meer inhoudt dan minder eten en meer bewegen? Soms moet je juist méér (voedzaam) eten en beter slapen om af te kunnen vallen. Er is niet één dieet dat voor iedereen werkt. Als je geen zin meer hebt in calorieën tellen en ingewikkelde diëten kan ik je helpen met een op jouw lijf toegeschreven plan.

In dit traject krijg je:

 • acupunctuur gericht op het verminderen van honger en het versterken van de spijsvertering
 • moxa om ‘het vuur onder de spijsvertering op te stoken’
 • een op jouw lichaam toegeschreven voedingsadvies
 • audiobestand van een hypnose-oefening gericht op afvallen
 • informatie over supplementen

Kosten: € 624,- voor 8 sessies (€ 78,- i.p.v. € 85,- per uur)

‘Vrouw en vruchtbaarheid’

Wist je dat vrouwen binnen 1 maand meer hormonale veranderingen doormaken dan mannen in hun hele leven? Hierdoor zijn vrouwen vatbaarder voor bepaalde klachten zoals auto-immuunziekten, slaapverstoringen, stemmingsklachten etc. Om de hormonen in balans te krijgen is het belangrijk om 2 keer per maand te komen: rond de ovulatie en rond de menstruatie. Het duurt gemiddeld 4 maanden om de cyclus te reguleren.

Kosten: € 440,- voor 8 sessies (€ 55,- per uur)

‘Zwangerschap en bevalling’

In de meeste niet-westerse culturen wordt er veel meer zorg, tijd en aandacht besteedt aan de maanden vóór en tijdens de zwangerschap maar ook de periode er na. Wetenschappelijk onderzoek toont de grote invloed van een gezonde leefstijl tijdens de zwangerschap aan op de gezondheid van het kind, ook op de lange termijn. Gun jezelf èn je kindje dit cadeau!

Pakket 1: Tussen week 20 en week 30 plannen we 3 sessies van 90 minuten waarin de nadruk ligt op yoga, ademhalings- en hypnose-oefeningen. Iedere sessie leer je een nieuwe oefening en krijg je een acupunctuur behandeling. Je krijgt een uitgebreide mail met aanwijzingen en een audiobestand om thuis mee verder te oefenen. Voor een optimaal resultaat zou je 3-5 keer per week 20 minuten moeten investeren.

Kosten: € 250,- (€ 83,33,- per anderhalf uur)

Pakket 2: Je komt voor 4 wekelijkse sessies in de periode van week 37 t/m week 40. De nadruk ligt op acupunctuur om de bevalling te vergemakkelijken, ademhalingsoefeningen (je leert nieuwe manieren van ademen voor tijdens de ontsluitingsfase) en hypnose.

Kosten: € 340,- (€ 85,- voor anderhalf uur). Ben je over tijd en moet de bevalling op gang gebracht worden? Je krijgt een extra consult voor € 45,- i.p.v. € 90,- Bij consult aan huis is er een meerprijs van € 15,-

Pakket 3: In de periode na je bevalling (vanaf 7 dagen na de bevalling tot 6 maanden er na) plannen we 3 sessies waarin je acupunctuur en moxa krijgt om aan te sterken, yogahoudingen en ademhalingsoefeningen om sneller fit te worden en advies over voeding en eventueel supplementen.
Kosten: € 250,- (€ 83,33 voor anderhalf uur). Bij consult aan huis is er een meerprijs van € 15,-

‘De vier jaargetijden’

Seizoensgebonden klachten komen veel voor. Hooikoorts is goed te behandelen met acupunctuur. In aanloop naar het hooikoorts seizoen spreken we 3 keer af om de ergste klachten voor te zijn. Tijdens het pollenseizoen spreken we nog eens 3 keer af om de klachten die toch de kop op steken weer te dempen.
Ben je iedere herfst en winter aan het hoesten, verkouden of grieperig? Vanaf september spreken we 3 keer af om je constitutie te versterken. De overige 3 keer neem je op wanneer je last hebt zodat je sneller van je klachten af bent.

Kosten: € 345,- voor 6 sessies (€57,50 per uur)

‘Goedenacht’

Slaapproblemen zijn een uiting van dieperliggende en complexe problemen. Een goede nachtrust is een basisbehoefte van de mens en fundamenteel voor herstel. Slecht slapen heeft een enorme negatieve invloed op de rest van je gezondheid en stemming. Maar ook vice versa: door beter te gaan slapen kun je ook makkelijker gaan herstellen.

Wat je krijgt:

 • acupunctuur
 • cupping
 • ademhaling-meditatie en ontspanningsoefeningen
 • audiobestanden van de oefeningen
 • informatie over goede slaaphygiëne
 • informatie over voeding en supplementen

Kosten: € 624,- voor 8 sessies (€ 78,- i.p.v. € 85,- per uur)

Wat anderen zeggen over Oost West Praktijk

“I had problems with sleeping for more than two months caused by stress.
I took an appointment with Drs. Marieke Westerveld that I know since years as my yoga teacher.
Her accurate diagnosis, her precious advises and her acupuncture treatment helped me as an important kick off for my body to reactivate and find the balance that it needed. In only one session of diagnosis and treatment I discovered so much things about my body, and I start to have a more mindful attitude toward it. Drs. Westerveld gave me precious suggestions to follow, important in my daily life. Soon, and after this kick off, I started to recover my balance, and sleep well and deep again, in a short time. Marieke’s work is super professional, accurate and profound. I highly recommend her as doctor, for acupuncture treatments, and also as yoga teacher!”.
 
Maria Lucia Buccolo
“Marieke is een heel fijn mens! De yogalessen waren heerlijk en nog blijer ben ik geworden van de professionele acupunctuur behandelingen tegen mijn hooikoorts. Ondanks dat we wat te laat gestart zijn (het seizoen was al bijna begonnen) heb ik zo veel minder last van hooikoorts klachten, ik kom na de zomer zeker terug voor nog een aantal behandelingen in de hoop dat ik er volgend jaar helemaal van af ben! Maar dit is echt al top, ik ben fan!”.
 
Charlotte