Aanbevelingen

Marieke is  gedreven en uiterst capabel. Ze heeft werkelijke aandacht voor je en de  veiligheid die zij biedt, is voor mij belangrijk. Doordat ze goed kan luisteren en over veel kennis bezit op verschillende vlakken weet ze iedere keer een juiste behandeling te bieden of door te zoeken naar nog een betere manier die veel ontspanning biedt, energie geeft en helend is voor geest en lichaam. Ze geeft persoonlijke voedingsadviezen en meer waardoor ik nieuwe inzichten kreeg en me in korte tijd beter voelde. Dank Marieke!

Marty de Jong

Bij aankomst bij Marieke’s zeer nette en verzorgde praktijk aan huis kan het ontspannen beginnen. Marieke is integer, open en denkt in mogelijkheden. Zij heeft mij ondersteuning gegeven in de periode dat ik niet genoeg naar mijn eigen lichaam had geluisterd. Door middel van haar voedingsadviezen, aanvullende supplementen en acupunctuur voel ik mij weer sterker. Het is een cadeautje voor mezelf om bij Marieke langs te gaan. Ik ga altijd weg met een goed gevoel.

Janneke

Marieke heeft mij enorm geholpen met slapeloosheid en vermoeidheid.
Marieke zeer zorgzaam en attent van karakter en in haar praktijk. Ze is bijna Engelachtig
(zou ik zeggen). Marieke laat je je comfortabel voelen. Ze heeft een goed luisterend oor voor je klachten. Je krijgt het gevoel dat ze zorgen maakt over de gezondheid  van haar cliënt. Tijdens elke sessie zal ze vragen stellen over je brand haarden en dan richt ze ze zich op die gebieden. Ze begeleidt je heel goed met prikken en leg uit waar het voor is. Marieke heeft beste voor met je. Marieke is zeer professioneel, met een paar sessies en practical advies en met heel goede voeding tips voel ik me veel energieker, voel ik me balanced en slaap veel better dan voorheen. Elke week wordt mijn leven heel veel better en zinvol. Na een sessie voel ik me verfrist, gezonder en herboren. Ik ben erg blij om regelmatig terug te keren naar haar praktijk.
Marieke is als accupuntrist en therapeut zeer professioneel en down to earth.
HARTELIJK BEDANKT MARIEKE

N. Abraham

I had problems with sleeping for more than two months caused by stress.
I took an appointment with Drs. Marieke Westerveld that I know since years as my yoga teacher.
Her accurate diagnosis, her precious advises and her acupuncture treatment helped me as an important kick off for my body to reactivate and find the balance that it needed. In only one session of diagnosis and treatment I discovered so much things about my body, and I start to have a more mindful attitude toward it.
Drs. Westerveld gave me precious suggestions to follow, important in my daily life. Soon, and after this kick off, I started to recover my balance, and sleep well and deep again, in a short time.
Marieke’s work is super professional, accurate and profound. I highly recommend her as doctor, for acupuncture treatments, and also as yoga teacher!

Maria Lucia Buccolo

Omdat ik zelf nogal een “controle freak” ben heb ik bewust gekozen voor een zwangerschapscursus die wat “zweverig” klonk. Ik had bedacht dat, als ik maar 1% controle los kon proberen te laten tijdens de bevalling ik al heel veel zou kunnen bereiken. De lessen van Marieke hebben mij leren ontspannen, mijn houding verbeterd en met name geleerd om te ademen. Het belang van ademen tijdens pijn om deze te verminderen heeft er voor gezorgd dat ik tijdens mijn weeën volledig ontspannen kon blijven. Hierdoor is mijn bevalling zeer voorspoedig verlopen en mijn kindje binnen 3 uur ter wereld gekomen zonder heel veel pijn. Marieke is een fijne docent die tijd en ruimte geeft voor vragen en opmerkingen die je als zwangere vrouw bezig houden. Ze is geduldig en een duidelijke professional die weet waar ze mee bezig is’

Olga Vos

Marieke heeft mij inmiddels 7 keren behandeld d.m.v. acupunctuur, cupping en moxa. Ik was blij verrast met de uitwerking. Ik zat al ruim 5 maanden thuis met een hernia. In de eerste maanden nadat ik door mijn rug ben gegaan heb ik hele zware pijnstillers (oxycodon) moeten slikken vanwege de hevige pijn. Daar kreeg ik nare bijwerkingen van zoals misselijkheid en sufheid. Ik besloot op zoek te gaan naar een alternatief en kwam uit bij acupunctuur. Van te voren was is een beetje zenuwachtig voor de naalden, maar ik voelde de naaldjes nauwelijks. Na de eerste en tweede behandeling merkte ik al verschil, maar na de derde behandeling was de rugpijn zo goed als over!
(meer…)

Mathilde

Ik ervaar Marieke als een zeer prettig, gedreven en uiterst capabele therapeut, die werkelijke aandacht heeft voor je problemen.Wat ik als erg fijn ervaar, is dat wanneer het moment om een andere oplossing vraagt, zij makkelijk in die stroom kan stappen, omdat ze veel body of knowledge heeft op velerlei gebieden van het leven. Daarnaast is Marieke empatisch en heeft ze altijd het beste voor. Doordat ze theoretisch ook goed onderlegd is, maakt dat ze keuzes maakt waar de energie op dat moment om vraagt. De veiligheid die zij hiermee biedt, is voor mij uiterst belangrijk.

Yamilé

Marieke is een aandachtige behandelaar. Ze kan goed luisteren, zich in je verplaatsen en heeft een goede intuïtie. In combinatie met haar vakkennis maakt dat, dat ze in mijn ervaring precies de juiste naalden weet te zetten om het zelfgenezend vermogen van mijn lichaam aan te spreken. De behandelingen werken en ook heb ik nieuwe inzichten in mijzelf en mijn leven gekregen door onze gesprekken samen. Marieke biedt een veilige ruimte waarin de cliënt er helemaal mag zijn, juist ook de kwetsbare kant. Ze is zacht en toch scherpzinnig. Met haar kennis van psychologie en lichaamswerk heeft ze veel deskundigheid in huis. Na onze behandelingen voel ik me ontspannen en toch opgeladen. Dank je wel Marieke!

Femke Wijdekop

Ik had erg veel last van klachten voortkomende uit de overgang. Zoals slapeloosheid, lusteloosheid en opvliegers. Al na een paar sessies is m’n hele lijf tot rust gekomen, voel ik een enorme toename van energie en zijn de opvliegers totaal verdwenen! Ook kreeg ik een lijstje met praktische tips en adviezen op het gebied van voeding, door Marieke naar aanleiding van mijn gestel opgesteld. Ik hou mezelf nu op peil en onder controle door met deze lijst aan de slag te gaan en door met een zekere regelmaat een behandeling te ondergaan. Ik voel me heel erg goed en zeker en kan met een gerust hart, lichaam en geest deze periode aan. Dankzij de zachte maar sterke en onderzoekende steun van Marieke. Raad haar ontzettend aan.

Eva van Ettekoven

Marieke neemt ruim de tijd voordat ze met je aan de slag gaat om te horen over waar je mee kampt. Nieuw voor mij was dat ze bij haar bevindingen gelijk tips en en (kleine) adviezen had ter ondersteuning. Dit vond ik fijn en interessant om te horen (mijn eigen accupuncturist doet dit nauwelijks). De behandeling was ook erg fijn, ze begeleidt je goed bij het prikken van de naalden.

Joyce van den Engel

“Eindelijk een goed verhaal”!, zo reageren mijn vriendinnen als ik vertel over mijn bevalling. Tijdens mijn zwangerschap heeft Marieke me op een aantal vlakken geholpen. Eerst heeft ze me met acupunctuur geholpen om van mijn misselijkheid af te komen en daarna heeft ze me met hypnobirthing technieken gecombineerd met yoga en acupunctuur voorbereid op de bevalling. De eerste keer dat ze me behandelde tegen de misselijkheid gebruikte ze een paar naaldjes en kon ik na de sessie voor het eerst eten zonder misselijk te worden. Na een aantal sessie was de misselijkheid geheel weg.
(meer…)

Nienke Diek

Ter voorbereiding van mijn bevalling ben ik met 36,37 en 38 weken zwanger naar Marieke geweest voor drie sessies. Tijdens deze sessies kwamen ademhalingsoefeningen, yoga-houdingen, hypnose en accupunctuur aan bod. De sessies waren bij Marieke thuis in een goed verwarmde, prettig verlichtte kamer. Marieke heeft een hele prettige stem en aanwezigheid, ze straalt rust uit en brengt dit ook over tijdens een sessie. 
(meer…)

Belle Barbé

Samen met mijn vriendinnetje Carina, die zes weken verder in de zwangerschap was dan ik, besloten we een zwangerschapscursus te volgen. We waren beide voor de eerste keer zwanger en vonden het best spannend. Zo samen was wel zo gezellig 🙂 Carina vond Marieke en zo geschiedde het. Na de eerste les merkte wij beiden al verschil. We werden rustiger zowel qua geest als lichamelijk. De ademhalingsoefeningen hielpen mij te ontspannen en maakte de hypnobirthing oefeningen makkelijker. Door de cursus is de bevalling super gegaan. Ik kon mij door de weeën heen ademen en had bij het persen kracht als nooit tevoren. Binnen vijf uurtjes was mijn prinsesje er. Ik kan het hierdoor elke vrouw aanraden. Je zal je bevalling vol moed, kracht en zonder angst ingaan. En een betere dan Marieke vind je niet. Ze was zeer meegaand, lief, geduldig, zorgzaam en lette op wat wel en niet mogelijk was. Dus ga ervoor!

Sharon Fredrik

In het najaar van 2014 besloot ik dat het tijd was voor verandering. Ik had 11 jaar lang niets aan sport gedaan. Mijn lichaam en ik zaten elkaar in de weg. Yoga zou een goed begin zijn, vermoedde ik. De stap om naar een sportschool of een groepsles te gaan was echter nog te eng en te groot. Ik kwam in contact met Marieke en we spraken een privéles af. Er ging een wereld voor me open.
(meer…)

Marike Broedelet

Ik wilde je even zeggen dat ik je yogalessen heel bijzonder vind. Niet alleen inhoudelijk bevalt deze manier van yoga mij erg goed, maar ook de wijze waarop jij er op een open en relaxte manier invulling aangeeft is heel prettig. Ik ervaar dat ik beter ga ademhalen en merk dat de adem eigenlijk aandacht is voor jezelf en je lichaam en het brengt mij meer in contact met mijzelf… Heel mooi dat je zei dat de houdingen meer een middel zijn dan een doel op zich, want zo ervaar ik het inderdaad. Ik vind bovendien de meditaties aan het eind heerlijk en met name de laatste van afgelopen woensdag maakte diepe indruk: ik werd er echt door geraakt.

Yasmin

Ik vind je lessen erg fijn. Jij bent open en vriendelijk en hebt persoonlijke aandacht voor iedereen. Ik voel me op me gemak bij jou en in de groep. De oefeningen zijn voor mij soms niet helemaal goed te doen door artrose enkel en wat overgewicht maar dat is geen probleem. Het voelt goed. De door jouw begeleide meditatie is een weldaad.

Elsa Herweijer

Yoga helpt mij bij het (her)vinden van mijn balans, in mezelf, in mijn lichaam en daarmee in de buitenwereld. Door meer bewust te zijn van mijn ademhaling voel ik me beter en rustiger als ik me bijvoorbeeld gestrest en/of down voel. Ik voel me lekkerder in mijn vel sinds ik aan yoga doe en dat komt natuurlijk ook door de fysieke oefeningen. Marieke geeft op een fijne lieve manier les dat maakt dat zowel beginners als gevorderden gezamenlijk in een groep kunnen samen komen. Ze legt de oefeningen duidelijk en rustig uit en geeft je tips om de oefening aan te passen op je eigen kunnen en/of daagt je uit om  net iets verder te gaan.

Paulien

Marieke was my first yoga instructor. Her knowledge of each pose’s benefits and her gentle style of teaching introduced me to the strength and tranquility that the activity can offer. I credit Marieke with beginning my relationship with yoga and gladly recommend her as an instructor for any level from beginner up.

Kate Dold

Ontzettend bedankt, Marieke voor je fantastische yoga-lessen. Ik geniet van de golfbeweging die jij door je lessen heen creëert. Tijdens je lessen raakte ik soms haast buiten adem wanneer ik een uitdagende asana probeerde vast te houden, en op andere momenten was ik ademloos, vrij van gewicht en diep in het transcendentale. Je bent echt een nifty urban yogini!

Ephrimvael (UK)

Ik volg met veel plezier sinds een paar jaren de lessen van Marieke. Het was mijn eerste kennismaking met yoga en het bevalt zeer goed. De opbouw van de lessen is heel fijn, met eerst focus op ademhaling, vervolgens actieve houdingen, gevolgd door meditatie. Ik voel me heel ontspannen na de les en leer er veel van, ook voor mijn dagelijks, drukke leven. Marieke heeft bovendien een zeer prettige manier van lesgeven.

Liesbeth Kramer

Marieke is veelzijdig in verschillende soorten yoga en weet deze samen te brengen in de les. Zij is open van geest en heel positief ingesteld. Haar geduld en vrolijkheid deed me verschillende zaken inzien. Ik voelde me tijdens de lessen heel erg op mijn gemak.

Lidewij Corstiaans

Marieke heeft een hele prettige manier van lesgeven: niet alleen beheerst ze de yogatechnieken volledig en heeft ze de nodige achtergrondkennis, maar het is vooral haar natuurlijke en menselijke manier van lesgeven waardoor ik mij helemaal bij haar op mijn gemak voel en mij daadwerkelijk kan ontspannen.

Jochem Miggelbrink

Marieke`s les biedt mij een heerlijk oasis van rust en ruimte.  Een fijne sfeer waarin het vanzelf gaat om mijn lichaam en geest te kunnen observeren. Niks dringend of ingewikkeld, alleen door te strekken en bewust te ademen wordt ik begeleid door mijn lichaam.  Het is alsof een ondergrondse stroom weer wakker wordt en in beweging mag komen.

Gillian Hesketh

I attended the yoga lessons of Marieke Westerveld and it was absolutely inspiring. I took part to the morning lessons and for me the rest of the day was great. I felt so relaxed, in peace with myself and at the same time full of energy. I started my day in the best way. You can also finish your day in a relaxing/good way with the evening lessons. Each lesson is divided in physical and relaxation exercises, the perfect balance between body and mind which everyone needed. Marieke is a worderful teacher, so lovely, so expert. The spirit of the lessons is always pleasant and cozy. I suggest anyone to attend Marieke’s yoga lessons. I look forward to start again!

Maria Lucia Buccolo

Marieke’s lessen zijn als een oase van liefde en rust. Ze is een zachte en intelligente lerares die haar kennis heel duidelijk met ons deelt tussen de yogaseries door. Ontzettend heerlijke en diepgaande oefeningen. Erg inspirerend!

Eva van Ettekoven